Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 5 Mart 2016 00:00
 ~ Son Güncelleme: 5 Mart 2016 00:00
11 dk Okuma

SERHAT KOÇ YAZDI

Türkiye Cumhuriyeti'nin “Kişisel Verileri Korumama” Israrı [I. Bölüm]

Kişisel verilerin korunması neden bu kadar uzun süre bir kanun çerçevesine alınamadı? Madem vatandaş için bu kadar yararlı bir durum söz konusu, bu kadar gecikmenin ve tartışmaların nedeni nedir? Tasarı vatandaşlara ne getiriyor?
Türkiye Cumhuriyeti'nin “Kişisel Verileri Korumama” Israrı [I. Bölüm]
Avukat. Bilişim sektörüne ilişkin hukuksal risk analizi, veri koruması, internet hukuku, sosyal medya,  oyun hukuku, fikri haklar ve elektronik ticaret hukuku alanlarında çalışıyor. Üniversitelerde ve...

Avukat. Bilişim sektörüne ilişkin hukuksal risk analizi, veri koruması, internet hukuku, sosyal medya,  oyun hukuku, fikri haklar ve elektronik ticaret hukuku alanlarında çalışıyor. Üniversitelerde ve çeşitli kurumlarda öğretim görevlisi olarak Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukuku ve Bilişim Hukuku derslerini veriyor ve de ulusal ve uluslararası akademik yayın ve konferanslarda yazı ve konuşmalarıyla yer alıyor. Creative Commons Türkiye’de, Türkiye Bilişim Derneği’nde, Internet Society Türkiye’de, İstanbul Barosu Bilişim Hukuku Komisyonu’nda ve OYUNDER Hukuk Danışma Kurulu’nda da görev alıyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git