Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 18 Mart 2017 00:00
 ~ Son Güncelleme: 18 Mart 2017 00:05
2 dk Okuma

TUĞÇE ISIYEL YAZDI

Duvarlar, Odalar, Depremler

Duvarlar önemli öğretmenler şu hayatta. Gölgemizle tanıştırıyorlar bizi, gölgeye alan açıyorlar. Sonsuz bir belleğe sahipler. Öyle bir sertlikle çarpıyorlar ki bazen, insan kendinden gittiği yolu buluveriyor.
Duvarlar, Odalar, Depremler
  İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü'nden mezun oldu. Londra'da Middlesex Üniversitesi'nde ve Türkiye'de psikanalizle ilgili çeşitli eğitimler aldı. EFTA-Avrupa Aile Terapisi Derneği (European Family...
 
İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü'nden mezun oldu. Londra'da Middlesex Üniversitesi'nde ve Türkiye'de psikanalizle ilgili çeşitli eğitimler aldı. EFTA-Avrupa Aile Terapisi Derneği (European Family Therapy Association) tarafından sertifikalanan Aile ve Çift Terapisi eğitiminin temel ve ileri düzeyini tamamladı. Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yaptı. İstanbul'da yetişkin, çift ve aile alanında psikoterapist olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda “Psikanalitik Edebiyat Okumaları” isimli bir atölye çalışması yürütüyor ve çeşitli dergilerde inceleme, deneme, eleştiri türünde yazılar yazıyor.
Devamını Göster
Sayfa Başına Git