Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 26 Ocak 2016 13:36
 ~ Son Güncelleme: 26 Ocak 2016 14:01
6 dk Okuma

Hürriyet Okur Temsilcisinden Operasyon Haberlerine Dair Gözlemler

Ablukayı aşamayınca sorgulama, araştırma ve gözleme dayalı temel gazetecilik bilgisinin yerini yalnızca resmi açıklamalar ve güvenlik birimlerinin gayriresmi bilgilendirmeleri alıyor. Tek haber kaynağına bağlı kalmak ise kuşkusuz gazeteci için her zaman riskli.
Hürriyet Okur Temsilcisinden Operasyon Haberlerine Dair Gözlemler
Nisan 2010’dan beri Hürriyet gazetesi okur temsilcisi. Gazeteciliğe Cumhuriyet'te başladı. 12 Eylül 1980 döneminde sıkıyönetim muhabirliği yaptı. Kısa bir süre Sabah gazetesinde çalıştıktan sonra Hürriyet...

Nisan 2010’dan beri Hürriyet gazetesi okur temsilcisi. Gazeteciliğe Cumhuriyet'te başladı. 12 Eylül 1980 döneminde sıkıyönetim muhabirliği yaptı. Kısa bir süre Sabah gazetesinde çalıştıktan sonra Hürriyet gazetesine geçti. Ankara büro şefliği, araştırmacı yazar, Ankara temsilci yardımcılığı görevlerinde bulundu. TV 8’de Doğan Tılıç ile birlikte medya eleştiri programı Çuvaldız’ı yaptı. Yazdığı kitaplar arasında Gizli Kulaklar Ülkesi, Maskeli Leydi, Üniforma Slogan Biber, Kuzum Bülent, Silüetini Sevdiğimin Türkiyesi, Anıtkabir Racon Zambak, Hanedanın Son Prensi, Yemin Gecesi ve Serkis Bu Toprakları Sevmişti yer alıyor. Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde gazetecilik dersleri verdi.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git