Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2006 00:00
 ~ Son Güncelleme: 30 Ekim 2013 00:18
5 dk Okuma

İyi Bir Çocuk Koruma Sistemi İçin

Çocuk koruma sistemi, ihmal-istismar ortaya çıkmadan fark etmeyi sağlayacak bir izleme ve ihbar sistemine sahip olmalı. Bu sistem okul, kolluk, sosyal hizmetler dahil çocuklara hizmet veren tüm kuruluşların dahil olacağı bir ağın bulunmasını gerektiriyor.
 Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Enstitüsü’nde yüksek lisansını yaptı. 1990'dan itibaren İstanbul Barosu, British Council, UNICEF gibi çeşitli...

 Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Enstitüsü’nde yüksek lisansını yaptı. 1990'dan itibaren İstanbul Barosu, British Council, UNICEF gibi çeşitli ulusal ve uluslararası kuruluşlarda çocuk hakları alanında çalışmalar yürüttü. 1994'ten bu yana avukatlar, hakim ve Cumhuriyet Savcıları, polis memurları gibi çeşitli meslek elemanlarına yönelik meslek içi eğitimler düzenledi. Çocuk hakları ve insan hakları alanında yayınları bulunıyor. 2010'da Bürge Akbulut ile birlikte Hümanist Büro’yu kurdu.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git