Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2017 00:00
 ~ Son Güncelleme: 17 Ağustos 2017 18:05
10 dk Okuma

İŞSİZ GAZETECİLERDEN / SARMAŞIK DERNEĞİ- 3

Sarmaşık Sonrası "Ne Açlar, Ne Tok"

Sarmaşık Derneği'nin yardımları sayesinde yaşamlarını sürdüren aileler, dernek kapatıldıktan sonra nasıl yaşadıklarını anlattı. Özetle "ne açız ne de tokuz" diyorlar.
Sarmaşık Sonrası "Ne Açlar, Ne Tok"
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Gazeteciliğe Demokrasi Gazetesi'nde başladı. Ülkede Gündem, Özgür Bakış 2000'de Yeni Gündem, Dicle Haber Ajansı ve Azadi TV'de çalıştı. Serbest gazetecilik...

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Gazeteciliğe Demokrasi Gazetesi'nde başladı. Ülkede Gündem, Özgür Bakış 2000'de Yeni Gündem, Dicle Haber Ajansı ve Azadi TV'de çalıştı. Serbest gazetecilik yapıyor.

Devamını Göster
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü'nü terk ederek 2015 yılında gazeteciliğe başladı. Gazeteciliğe ilk olarak Dicle Haber Ajansı (DİHA) İstanbul bürosunda başladı. 2009'da Diyarbakır...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü'nü terk ederek 2015 yılında gazeteciliğe başladı. Gazeteciliğe ilk olarak Dicle Haber Ajansı (DİHA) İstanbul bürosunda başladı. 2009'da Diyarbakır başta olmak üzere birçok bölge illerinde mesleğe devam etti. 2012 itibariyle yerli ve yabancı basın yayın kuruluşunda serbest gazeteci olarak çalıştı. Gali Kurdistan, Xendan, Diyarbakır Özgür Haber Gazetesi, Hurbakis.net, Azadi TV, Diyarbakır Yenigün Gazetesi, Reuters (Serbest) ve Sputnik gibi kurumlarla çalıştı.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git