Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2010 14:43
 ~ Son Güncelleme: 30 Ekim 2013 00:07
19 dk Okuma

AHMET ŞIK'IN RÖPORTAJI

Ermenistan 2011 Seçimine Kadar Bekleyecek

Ermenistan-Türkiye ilişkilerinin normalleşmesi için çaba gösteren Richard Giragosian, Türkiye adına görüşmeleri yürütenlerin Ermeni tarafı kadar samimi olmadığını ve AKP'nin siyası yol haritasına göre koşulların belirlendiğini söyledi.
Ermenistan 2011 Seçimine Kadar Bekleyecek
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Gazeteciliğe stajyer olarak Milliyet’te başladı. 1991 ve 2007 yılları arasında Cumhuriyet, Evrensel ve Yeni Yüzyıl gazeteleri ile Nokta...

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Gazeteciliğe stajyer olarak Milliyet’te başladı. 1991 ve 2007 yılları arasında Cumhuriyet, Evrensel ve Yeni Yüzyıl gazeteleri ile Nokta dergisinde muhabir, Reuters haber ajansında da foto muhabiri olarak çalıştı. 2005 yılında Radikal gazetesinde çalışırken, Doğan Grubu'na alacak davası açtığı için işten çıkarıldı. Sonrasında çalışmaya başladığı Aktüel dergisinden de açtığı dava gerekçe gösterilerek işine son verildi. Bilgi Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yaptı. 2012’de Bilgi Üniversitesi’nden istifa ederek Cumhuriyet gazetesinde çalışmaya başladı.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git