Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 25 Mart 2006 00:00
 ~ Son Güncelleme: 29 Ekim 2013 00:00
2 dk Okuma

Bu Ülkede Savaş Yoktu Ama...

Bu ülkede savaş yoktu; Ama sıfatları şehit, terörist, düşman ya da gerilla olan onbinlerce ölü vardı. Siz anlarsanız biz anlarsak, bir fotoğraf karesine sığmayacak kadar büyük bir sorunu birileri de anlamak zorunda kalır diye ümit ettim.
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Gazeteciliğe stajyer olarak Milliyet’te başladı. 1991 ve 2007 yılları arasında Cumhuriyet, Evrensel ve Yeni Yüzyıl gazeteleri ile Nokta...

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Gazeteciliğe stajyer olarak Milliyet’te başladı. 1991 ve 2007 yılları arasında Cumhuriyet, Evrensel ve Yeni Yüzyıl gazeteleri ile Nokta dergisinde muhabir, Reuters haber ajansında da foto muhabiri olarak çalıştı. 2005 yılında Radikal gazetesinde çalışırken, Doğan Grubu'na alacak davası açtığı için işten çıkarıldı. Sonrasında çalışmaya başladığı Aktüel dergisinden de açtığı dava gerekçe gösterilerek işine son verildi. Bilgi Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yaptı. 2012’de Bilgi Üniversitesi’nden istifa ederek Cumhuriyet gazetesinde çalışmaya başladı.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git