Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 9 Haziran 2020 00:01
 ~ Son Güncelleme: 26 Mayıs 2023 23:58
16 dk Okuma

PROF. DR. TAHSİN YEŞİLDERE YAZDI

AKP İktidarında Üniversiteler

AKP üniversiteleri özgür düşünce, bilim/liyakat ve nitelikli insan gücünün değil, vasatlık, dogma, intihal, baskı ve yasakçı zihniyetin hakim olduğu siyasi/ideolojik bir kuruma dönüştürdü.
AKP İktidarında Üniversiteler
Veteriner-akademisyen. ÜNİVDER eski genel başkanı, Veteriner Hekimleri Odası başkanlığında bulundu. İVHO Onursal Başkanı. İstanbul, Uludağ, Messina ve Leeds ünivesiteleri veteriner fakültelerinde asistan, doçent ve profesör...

Veteriner-akademisyen. ÜNİVDER eski genel başkanı, Veteriner Hekimleri Odası başkanlığında bulundu. İVHO Onursal Başkanı. İstanbul, Uludağ, Messina ve Leeds ünivesiteleri veteriner fakültelerinde asistan, doçent ve profesör olarak patoloji, genital patoloji dersleri verdi. İstanbul üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde Patoloji Anabilim Dalı Başkanlığı, Fakülte Yönetim Kurulu ve Fakülte Kurulu üyeliğiyle stanbul Üniversitesi Senatosu’nda bir dönem senatör olarak görev yaptı. Hayvan refahı (Animal Welfare) üzerine Bristol Üniversitesi ile ortak projeler yürüttü. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunu. 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git