Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 19 Eylül 2018 12:37
6 dk Okuma

52 ERKEK, 52 HAFTA / 19 İRFAN DEĞİRMENCİ

Savunmam Ektedir!

Michelle, Türkiye’nin ilk trans kadın televizyon muhabiri oldu İstanbul’da. Televizyon izleyicisi onu dönemin başbakanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’a soru sormaya çalıştığı ve koruma şiddetiyle karşılaştığı o gün tanımıştır herhalde.
Savunmam Ektedir!
Televizyoncu, yazar, oyuncu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü öğrencisiyken televizyonlarda çalışmaya başladı. Atv, Star, CNNTürk ve Kanal D Ankara bürolarında 10 yıl boyunca yaşam...

Televizyoncu, yazar, oyuncu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü öğrencisiyken televizyonlarda çalışmaya başladı. Atv, Star, CNNTürk ve Kanal D Ankara bürolarında 10 yıl boyunca yaşam haberleri yaptı, yaşanmış öyküleri haberleştirdi. 2006- 2017 arasında  Fox ve Kanal D ekranlarında sabah haberleri hazırlayıp sundu. 2017 referandumunda 'hayır' oyu kullanacağını yazdığı tweetleri Doğan Holding tarafından iş akdinin tazminatsız feshedilmesine gerekçe yapıldı. “Bir Uyuyup Uyanalım ve Herlanda adıyda yayınlanmış iki romanı bulunuyor. Yine kendi yazıp oynadığı tek kişilik gösterisi “Anne Ben Artist Oldum”da yaşam öyküsünü izlemeye gelenlerle paylaşıyor. 1977, Ankara doğumlu.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git