Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 26 April 2017 00:00
 ~ Modified On: 26 April 2017 23:42
8 min Read

FROM THE UNEMPLOYED JOURNALISTS / TRANS PEOPLE -2-

Ece Devrim: I Strongly Resisted Forced Sex Work

Ece Devrim tried many jobs from dishwashing to DJing. She continued İŞ-KUR courses, became a health care worker; when she couldn’t find a job, she had to do sex work despite all her efforts against this. Now, she sells lighters in her wheelchair.
Ece Devrim: I Strongly Resisted Forced Sex Work
Feminist, LGBTI ve insan hakları aktivisti, gazeteci. Mesleğe 1995’te başladı. Son dönemlerde İMC Tv ve T24’te muhabirlik yaptı. tazgazete'de yazıyor. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nin...

Feminist, LGBTI ve insan hakları aktivisti, gazeteci. Mesleğe 1995’te başladı. Son dönemlerde İMC Tv ve T24’te muhabirlik yaptı. tazgazete'de yazıyor. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nin kurucu üyelerinden.

show more
Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu. Kanal D,  CNN Türk, Al Jazeera'de muhabir olarak çalıştı. Türkiye, İsrail ve Ortadoğu politikaları üzerine uzmanlaştı. Serbest gazetecilik yapmaya devam...

Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu. Kanal D,  CNN Türk, Al Jazeera'de muhabir olarak çalıştı. Türkiye, İsrail ve Ortadoğu politikaları üzerine uzmanlaştı. Serbest gazetecilik yapmaya devam ediyor.

show more
related news
Back to Top