Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 17 December 2008 23:51
 ~ Modified On: 28 October 2013 23:58
3 min Read

Minority Report Case Goes To Justice Ministry To Obtain Permission For Trial Under Article 301

Since the Supreme Court of Appeals did not give permission to prosecute under article 301 the case in which academicians Kaboğlu and Oran are accused of "inciting hatred and hostility" by writing a report about minority rights, the 28th Criminal Court of First Instance sent the file to the Justice Ministry for permission to try it under article 301.
İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi...

İstanbul Üniversitesi Fransız Filolojisi Bölümü'nden mezun. 1996'da muhabiri olduğu uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye temsilcisi olarak çalışıyor. 1999'dan beri İPS İletişim Vakfı'nın projesi olan bianet sitesinde, Hukuki Destek Masası koordinatörü, ifade özgürlüğü editörü ve yayın yönetmeni olarak çalıştı. 4.800'den fazla imzalı haber ve makalesi bulunuyor. Bizim Gazete ve Güncel Hukuk dergisi için haber ve makaleler yazdı. Halen bianet'te Medya Gözlem Raporları'nı hazırlıyor.

show more
related news
Back to Top