Search Homepage
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Show menuHide menu
Date published: 24 January 2018 11:29
 ~ Modified On: 15 December 2018 14:54
8 min Read

52 MEN 52 WEEKS/ 03 TUĞRUL ERYILMAZ

Sur-Karşıyaka-Cebeci-Babıali*

The number of my women colleagues who took part in decision-making mechanisms is extremely low. Can there be a greater violence than this? Let me call on all men, join this campaign of “questioning”.
Sur-Karşıyaka-Cebeci-Babıali*
Gazeteci. IPS İletişim Vakfı kurucusu ve yönetim kurulu üyesi. Haftalık, Nokta, Yeni Gündem ve Sokak ve Milliyet Sanat dergileri ve Radikal 2'de yayın yönetmeni olarak...

Gazeteci. IPS İletişim Vakfı kurucusu ve yönetim kurulu üyesi. Haftalık, Nokta, Yeni Gündem ve Sokak ve Milliyet Sanat dergileri ve Radikal 2'de yayın yönetmeni olarak çalıştı. Tempo, Yeni Asır ve Cumhuriyet de çalıştığı yayınlar arasındaydı. Ankara, Bahçeşehir, Bilgi, İzmir Ekonomi ve Kadir Has ünivesiteleri iletişim fakültelerinde gazetecilik dersleri verdi. Lisans ve yüksek lisansını Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamladıktan sonra ilk gazetecilik derslerini Ankara Basın Yayın'da verdi. Bir süre İngiltere'de bulundu. Gazeteciliğe TRT Haber Merkezi'nde başladı. Bir süre Ankara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'nda iletişim dersleri verdi. 1980 askeri darbesi sonrası istifa etti ve İstanbul'a taşındı. Çeşitli televizyon kanallarında sinema programlarında yer aldı. Sinema ve dizilerde danışmanlık yapıyor. Rolling Stones ve Marianne Faithfull hayranı. İzmirli. 

show more
Back to Top