Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2017 09:00
 ~ Son Güncelleme: 11 Nisan 2017 09:06
7 dk Okuma

ÜLKÜ DOĞANAY - HATİCE ÇOBAN KENEŞ YAZDI

Gazete Sayfalarında Suriyeli Mülteci Kadınlar

Bu yazıda sınırlı bir kısmını özetleyerek aktardığımız araştırmamız, yerinden yurdundan edilmiş, dilsizleştirilmiş mülteci kadınların bir kez de medya eliyle şiddete uğratıldığını gösteriyor.
Gazete Sayfalarında Suriyeli Mülteci Kadınlar
Barış akademisyeni. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde öğretim üyesi iken 7 Şubat tarihli 686 sayılı KHK ile kamu görevinden ihraç edildi. Ankara Üniversitesi...

Barış akademisyeni. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde öğretim üyesi iken 7 Şubat tarihli 686 sayılı KHK ile kamu görevinden ihraç edildi. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Yüksek lisansını ODTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilimdalı’nda, doktorasını ise Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilimdalı’nda yaptı. Siyasal iletişim, demokrasi kuramları, ırkçı ve ayrımcı söylemler konularında çalışıyor.

Devamını Göster

1999 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Yeni ırkçılık ve medya, medyada ayrımcı söylemler üzerine çalışıyor.  Akademik çalışmalarını Munzur Üniversitesi’nde sürdürüyor.

ilgili haberler
Sayfa Başına Git