Lê bigere Destpêk
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menuyê Nîşan BideMenuyê Veşêre
Dîroka Weşanê: 26 Nîsan 2017 00:00
 ~ Nûkirina Dawî: 26 Nîsan 2017 12:54
8 xulek Xwendin

JI ROJNAMEGERÊN BETAL/ TRANS-2

Ece Devrîm: Min Li Dijî Kedkariya Seksê Ya Bi Darê Zorê Gelek Ber Xwe Da

Ece Devrîm ji firaqşogerî heta DJ’bendiyê hewl daye li gelek cihan bixebite. Lêbelê di dawiyê de ji xwe re ti kar peyda nekiriye. Herçiqas ku li dijî kedkariya seksê ber xwe da be jî neçar maye ku wî karî bike.
Ece Devrîm: Min Li Dijî Kedkariya Seksê Ya Bi Darê Zorê Gelek Ber Xwe Da
Feminist, LGBTI ve insan hakları aktivisti, gazeteci. Mesleğe 1995’te başladı. Son dönemlerde İMC Tv ve T24’te muhabirlik yaptı. tazgazete'de yazıyor. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nin...

Feminist, LGBTI ve insan hakları aktivisti, gazeteci. Mesleğe 1995’te başladı. Son dönemlerde İMC Tv ve T24’te muhabirlik yaptı. tazgazete'de yazıyor. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nin kurucu üyelerinden.

Domahiyê nîşan bide
Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu. Kanal D,  CNN Türk, Al Jazeera'de muhabir olarak çalıştı. Türkiye, İsrail ve Ortadoğu politikaları üzerine uzmanlaştı. Serbest gazetecilik yapmaya devam...

Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu. Kanal D,  CNN Türk, Al Jazeera'de muhabir olarak çalıştı. Türkiye, İsrail ve Ortadoğu politikaları üzerine uzmanlaştı. Serbest gazetecilik yapmaya devam ediyor.

Domahiyê nîşan bide
Biçe serûpelê