Lê bigere Destpêk
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menuyê Nîşan BideMenuyê Veşêre
Dîroka Weşanê: 27 Nîsan 2017 00:00
 ~ Nûkirina Dawî: 27 Nîsan 2017 00:10
12 xulek Xwendin

JI ROJNAMEGERÊN BETAL / TRANS-4

Emirhan: Di Berxwedana Rêxistinî De Divê Qeydê Bûyeran Were Girtin

Emirhan Deniz Çeleb, mamosteyê Îngîlîzî ye, merekî transê gelek pêşketî ye. Ew jî wiha dibêje: "Min her tim xwendekarên xwe fêrî berxwedana li dijî neheqiyê kir. Xwezî bi min ku eger kes fêrî vê yekê bibûye.
Emirhan: Di Berxwedana Rêxistinî De Divê Qeydê Bûyeran Were Girtin
Feminist, LGBTI ve insan hakları aktivisti, gazeteci. Mesleğe 1995’te başladı. Son dönemlerde İMC Tv ve T24’te muhabirlik yaptı. tazgazete'de yazıyor. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nin...

Feminist, LGBTI ve insan hakları aktivisti, gazeteci. Mesleğe 1995’te başladı. Son dönemlerde İMC Tv ve T24’te muhabirlik yaptı. tazgazete'de yazıyor. Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nin kurucu üyelerinden.

Domahiyê nîşan bide
Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu. Kanal D,  CNN Türk, Al Jazeera'de muhabir olarak çalıştı. Türkiye, İsrail ve Ortadoğu politikaları üzerine uzmanlaştı. Serbest gazetecilik yapmaya devam...

Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu. Kanal D,  CNN Türk, Al Jazeera'de muhabir olarak çalıştı. Türkiye, İsrail ve Ortadoğu politikaları üzerine uzmanlaştı. Serbest gazetecilik yapmaya devam ediyor.

Domahiyê nîşan bide
Biçe serûpelê