Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 18 Aralık 2020 00:00
 ~ Son Güncelleme: 18 Aralık 2020 10:32
5 dk Okuma

MUĞLA'DA NELER OLUYOR? - 3

Gökova’nın kalbine beton dökülecek

Dünyanın en önemli doğal sulak alanlarından Gökova ve onun kalbi sayılan Akyaka, yeni bir imar cinayeti planıyla karşı karşıya. Yeni plan, el değmemiş alanları turizm şirketlerine açmayı hedefliyor.
Gökova’nın kalbine beton dökülecek
Ankaralı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. Ankara ve İstanbul’da uluslararası ve yerli şirketlerde yöneticilik yaptı. Şarap ve zeytinyağı uzmanı. AFSAD üyesi. Kadın girişimci....
Ankaralı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. Ankara ve İstanbul’da uluslararası ve yerli şirketlerde yöneticilik yaptı. Şarap ve zeytinyağı uzmanı. AFSAD üyesi. Kadın girişimci. Doğayla dost ürünler tasarlıyor ve üretiyor. İstembul markasının kurucusu. Emekli olur olmaz İstanbul-Akyaka hattında yaşamaya başladı. Slow Food Gökova Birliği kurucularından. Gökova Yerel Üretici Pazarı ve Gökova Kadın Girişimciler Kooperatifi'ni kurmak üzere arkadaşlarıyla çalışmaları devam ediyor. Gökova Akyaka Kadın Dayanışması üyelerinden. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi gönüllüsü.
Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git