Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 18 Temmuz 2018 00:00
 ~ Son Güncelleme: 19 Eylül 2018 12:46
5 dk Okuma

52 ERKEK 52 HAFTA/ 28 TAN MORGÜL

Ne Bakıyorsun Lan!

Bir türün adeta kendi kendini ıslah ve yok etmek için geliştirdiği formül, bir nevi besin zehirlenmesi: Erkeklik ve onun en ‘has’ evladı şiddet. Kusmayı öğrenmekle başlayacak her şey!
Ne Bakıyorsun Lan!
Gazeteci-yazar-gezgin. 1973 İstanbul doğumlu. Çeşitli kitap, dergi, internet ortamı ve gazetelerde toplumsal ve kentsel hareketler, serbest dolaşım hakkı, futbol kültürü, çevre, seyahat ve yemek kültürü...

Gazeteci-yazar-gezgin. 1973 İstanbul doğumlu. Çeşitli kitap, dergi, internet ortamı ve gazetelerde toplumsal ve kentsel hareketler, serbest dolaşım hakkı, futbol kültürü, çevre, seyahat ve yemek kültürü gibi konularda yazıları, söyleşileri ve araştırmaları yayımlandı. İstanbul Dergisi’nin son iki buçuk yılında yayın yönetmenliğini yaptı. Binnaz Toprak koordinatörlüğünde Nedim Şener ve İrfan Bozan ile beraber “Türkiye’de Farklı Olmak: Din ve Muhafazakarlık Ekseninde Ötekileştirilenler” isimli araştırmanın içinde yer aldı.

Radikal gazetesinde iki buçuk yıl balık kültürü üzerine yazıları yayımlandı. Rakı Ansiklopedisi ve Açık Radyo Ansiklopedisi’ne maddeler hazırladı. Ulus Atayurt’la birlikte “İstanbul Meyhaneleri ve Balık Lokantaları” kitabının yazdı. 2014 Gourmand ödüllü “Rakı and Fish: A Mediterranean Seafood Odyssey” kitabının yazarı. “İstanbul Meyhaneleri: Vuslatın Başka Alem” belgeselinin senaryo yazarlığını ve yapımcılığın üstlendi. İthaki Yayınları ‘Futbol Kültürü Kitapları’ dizisi yayın koordinatörü. Londra'da yaşıyor.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git