Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 3 Nisan 2021 00:00
 ~ Son Güncelleme: 22 Nisan 2022 00:38
3 dk Okuma

Bir dünya vatandaşının kişisel ifadesi olarak “Two Roses”

Basçı, besteci Avishai Cohen, yepyeni bir proje fikriyle 16 Nisan 2021'de "Two Roses" adlı yeni albümünü yayınlamadan önce, "When I'm Falling" şarkısını yorumlama yarışması düzenliyor.
Bir dünya vatandaşının kişisel ifadesi olarak “Two Roses”
Viyolonsel eğitimine İstanbul Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi’nde başladı. 2007’de Moskova Konservatuvarı’ndan viyolonsel sanatçısı Prof. Igor Gavrish ve 2008’de Alexander Rudin ile Master kurslarına katıldı....

Viyolonsel eğitimine İstanbul Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi’nde başladı. 2007’de Moskova Konservatuvarı’ndan viyolonsel sanatçısı Prof. Igor Gavrish ve 2008’de Alexander Rudin ile Master kurslarına katıldı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikoloji Bölümü’nde eğitim aldığı süre içerisinde Prof. Reşit Erzin ile çalıştı. 2010’da Boğaziçi Caz Korosu’nda yer almanın yanı sıra Gold Film yapım şirketinde “Hanımın Çiftliği” dizisinin mix&mastering bölümünde çalıştı. 2013’te EVS programına katılarak Macaristan’da proje kapsamında çeşitli konserler verdi. 2014’te İKSEV Avrupa Caz Festivali kapsamında düzenlenen Janusz Prusinowskı Vokal Toplulukları ve Türk Konuklar adlı konserinde Türk grubu temsilciliği yaptı.AB Erasmus-plus proje kapsamında OFAJ (Fransız-Alman) Derneği’nin düzenlediği Gençlik Değişim Projesi’nde UPEGEM Derneği adına 2015-2016 yıllarında Türkiye grup liderliği ve Müzik Aktiviteleri Eğitmeni olarak Berlin-Marsilya-İzmir şehirlerinde katılım gösterdi. 2017’de Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen, Rengim Gökmen ile Orkestra Şefliği Yaz Akademisi programına katıldı. 2018’de İzmir Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla düzenlenen “Amazonlar” adlı projede İzmirli Kadın Sanatçılar Dünya Sanat Günü’nde opera sanatçısı Sinem Balık ile konser verdi. 2019’da İzmir Devlet Tiyatrosu ve Nienor katkılarıyla Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde “O Aşk Değil Nar” adlı müzikalde viyolonsel performans gerçekleştirdi. Aynı yıl, Avusturya Salzburg şehrinde ArgeKültür tarafından düzenlenen beste ve müziği Selin Gökdemir’e ait “Feuer” belgesel oyunu, Mozarteum Üniversitesi ve Argekültür’de sahnelendi. 2016’dan beri İzmir Özel Türk Kolejinde Müzik öğretmenliği ve İTK oda orkestrası şefliği yapıyor.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git