Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 2 Nisan 2022 09:32
 ~ Son Güncelleme: 2 Nisan 2022 12:28
7 dk Okuma

Bir Oscar akşamından sosyal-duygusal öğrenme dersleri

Öfke başta olmak üzere bizleri saldırganlaştırma potansiyeli olan duygular içimizdeki kaynar kazanlardır. Dediğim gibi, izleyeni olsun olmasın bir şekilde ortaya çıkmayı isterler. Aslında tüm duygular bunun için yanıp tutuşurlar, sahneye çıkacakları zamanı dört gözle beklerler.
Bir Oscar akşamından sosyal-duygusal öğrenme dersleri
İstanbul Üniversitesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden mezun oldu. Syracuse Üniversitesi, Çocuk ve Aile Araştırmaları Bölümünden yüksek lisansını, Pennsylvania Eyalet Üniversitesi, Eğitim Programları ve Öğretimi Bölümünden...

İstanbul Üniversitesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden mezun oldu. Syracuse Üniversitesi, Çocuk ve Aile Araştırmaları Bölümünden yüksek lisansını, Pennsylvania Eyalet Üniversitesi, Eğitim Programları ve Öğretimi Bölümünden doktorasını aldı. 2006'dan bu yana Boğaziçi Üniversitesi, Eğitim Fakültesinde öğretim üyesi. Sosyal ve duygusal öğrenme ve çocuk oyunu derslerini veriyor ve bu konularda araştırmalar yürütüyor. Boğaziçi Üniversitesi, Barış Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü. Journal of Childhood, Education & Society dergisinin editörlerinden. CocukBogazici oluşumununun kurucusu (www.cocukbogazici.com; @cocukbogazici). Yeniinsan yayınevinden basılan “Çocuklukta Sosyal ve Duygusal Öğrenme” başlıklı kitabın editörü. Esin ve Deniz’in annesi.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git