Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 19 Mart 2023 00:00
 ~ Son Güncelleme: 19 Mart 2023 00:00
7 dk Okuma

Yürümek iyileştirir

On binler betonların altında can verdi. Can verenlere borcumuz var, o borcu ödemeden hayata kaldığımız yerden devam edemeyeceğiz. Bizler yaşamaya devam edeceğiz ama unutmayacağız.
Yürümek iyileştirir
Liseyi İzmir'de Bornova Anadolu Lisesi'nde, üniversiteyi İstanbul'da İşletme Fakültesi'nde, master ve doktorayı da Ankara'da İletişim Fakültesi'nde tamamladı. Çocukken babası ticaretle uğraştığı için büyüyünce devlette çalışmayı...

Liseyi İzmir'de Bornova Anadolu Lisesi'nde, üniversiteyi İstanbul'da İşletme Fakültesi'nde, master ve doktorayı da Ankara'da İletişim Fakültesi'nde tamamladı. Çocukken babası ticaretle uğraştığı için büyüyünce devlette çalışmayı tercih etti. Devlet memuru olmayı hep çok sevdi. Diplomatik görev nedeniyle uzun yıllar Tokyo'da ve Roma'da yaşadı. Türkiye'de olduğu yıllarda her fırsatta gezdi, tozdu, güldü ve okudu. Devlette işler değişince, masaya yeni oturanlara da iyice sinir olunca 2021'de Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan emekli oldu. Ustalık eseri olarak tanımladığı Genco adında bir oğlu var. Kendisini en çok "anne, kitapsever, feminist, sinefil, flanör ve taşkın bir şekilde mutlu" olarak tanımlamayı seviyor. 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git