Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 10 Temmuz 2019 12:05
 ~ Son Güncelleme: 10 Temmuz 2019 15:07
7 dk Okuma

EMRE BALIKÇI YAZDI

Merkez Bankası'nın 'Erdoğanlaştırılması'

Merkez Bankası ve diğer bağımsız kurumlarla çatışmalar AKP'nin iktidarda olduğu 17 yıllık dönem boyunca hep önemli olmuş ve AKP siyasetinin belirleyici unsurunu teşkil etmiştir.
Merkez Bankası'nın 'Erdoğanlaştırılması'
ABD'de bulunan St.Lawrence Universitesi'nde görev yapıyor. Türkiye iktisat tarihi, kurumsal iktisat ve uluslararası politik ekonomi üzerine çalışıyor. Journal of Economic Issues, Populism, British Journal of...
ABD'de bulunan St.Lawrence Universitesi'nde görev yapıyor. Türkiye iktisat tarihi, kurumsal iktisat ve uluslararası politik ekonomi üzerine çalışıyor. Journal of Economic Issues, Populism, British Journal of Middle Eastern Studies, Enterprise & Society ve birçok ulusal akademik dergide yayımlanmış yazıları bulunuyor. Bahçelievler Anadolu Lisesi'nin ardından Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nü bitirdi. Marmara Üniversitesi Kalkınma İktisadi bölümünde Yüksek Lisans ve Doktora yaptı. Okan Üniversitesi ve Arel Üniversitesi'nde öğretim üyeliği, Milliyet Gazetesi'nde de Dış Haberler Servisi editörlüğü görevlerinde bulundu.

 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git