Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 5 Aralık 2020 00:00
 ~ Son Güncelleme: 22 Nisan 2022 01:14
3 dk Okuma

SERPİL AÇIKALIN ERKORKMAZ YAZDI

Türkiye’de engelli mülteci olmak

Dinlediğimiz her hikâyede konu dönüp dolaşıp tedavi imkânlarına da geliyor. Her tanıştığınız vakaya başlangıçta kişisel imkânlarımızla yardım etme, çevremizden yardım toplayarak güçlendirme yolları arama alternatifleri, zaman içinde vakaların sayısı arttıkça herkese erişemeyeceğimiz gerçeğini yüzümüze vuruyor.
Türkiye’de engelli mülteci olmak
Sivil toplumda kıdemli danışman olarak çalışıyor. Doktora eğitimini Marmara Üniversitesi Ortadoğu Siyasi Tarihi ve Uluslarararsı İlişkileri bölümünde tamamladı. Doktora çalışmaları boyunca Tunus'ta ve Türkiye'de kadın vatandaşlığı...

Sivil toplumda kıdemli danışman olarak çalışıyor. Doktora eğitimini Marmara Üniversitesi Ortadoğu Siyasi Tarihi ve Uluslarararsı İlişkileri bölümünde tamamladı. Doktora çalışmaları boyunca Tunus'ta ve Türkiye'de kadın vatandaşlığı üzerine karşılaştırmalı araştırma yürüttü.  Çalışma alanları kadın vatandaşlığı, Ortadoğu'da demokratikleşme ve sosyal hareketlerdir. Geçmişte Ortadoğu araştırmacısı, araştırma görevlisi ve kitap çevirmeni olarak çalışmalarda bulundu. Ortadoğu alanında yazılmış kitap, kitap bölümleri ve makaleleri var.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git