Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 7 Eylül 2020 13:30
 ~ Son Güncelleme: 7 Eylül 2020 18:16
16 dk Okuma

BANKSY'İN FİNANSE ETTİĞİ MV LOUISE MICHEL'DEN

"Akdeniz'de kurtarılacak binlerce mülteci var"

Bikem Ekberzade, Banksy'nin finanse ettiği Afrika'dan Avrupa'ya geçmek isteyen sığınmacılara denizde yardım eden Louise Michel teknesinin gönüllüleri Alina Krobok ve Hanna Stabrey'le konuştu.
"Akdeniz'de kurtarılacak binlerce mülteci var"
1989 yılında üniversite eğitimi için gitti Amerika Birleşik Devletleri’nde 1993 yılında gazeteciliğe başladı. Boston Phoenix, Associated Press, CNN ve Newsweek gibi kurumlara fotomuhabirliği ağırlıklı çalıştıktan...

1989 yılında üniversite eğitimi için gitti Amerika Birleşik Devletleri’nde 1993 yılında gazeteciliğe başladı. Boston Phoenix, Associated Press, CNN ve Newsweek gibi kurumlara fotomuhabirliği ağırlıklı çalıştıktan sonra 1998’de Kosova krizi ile birlikte Türkiye’ye döndü ve Balkanlar başta olmak üzere, Afghanistan, Irak, Sudan, Etiyopya gibi bir çok iç karışıklık ve savaş bölgesinden The New York Times, Boston Globe, Der Spiegel gibi yayın kuruluşlarına haberler hazırladı. Ekberzade’nin ikisi zorunlu göç üzerine olan dört kitabı var. 2018 yılından beri Açık Radyo’da Dikilen Kaya ve 2019’dan beri de Entropi programlarını hazırlayıp sunuyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git