Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2021 00:00
 ~ Son Güncelleme: 13 Kasım 2021 00:00
5 dk Okuma

BAŞKA BİR MUTFAK MÜMKÜN

Endüstrileşme çarklarındaki eşitsizlik veganlığa dahil mi?

Her yıl ortalama yüzde 10 büyüyen vegan-vejetaryen ürün endüstrisinin 2026 yılında 24,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Peki bu kimin işine geldi? Soru aklımızın bir yerinde dursun ama gelin filmi başa saralım.
Endüstrileşme çarklarındaki eşitsizlik veganlığa dahil mi?
Gazeteciliğe 2012 yılında başladı. Çeşitli mecralarda insan hakları, kadın kazanımları, çocuk hakları, LGBTİQ+’lara ilişkin güncel durumlar ve mültecilere yönelik hak ihlalleri üzerine haberler üretti. Muhabirliğin yanı...

Gazeteciliğe 2012 yılında başladı. Çeşitli mecralarda insan hakları, kadın kazanımları, çocuk hakları, LGBTİQ+’lara ilişkin güncel durumlar ve mültecilere yönelik hak ihlalleri üzerine haberler üretti. Muhabirliğin yanı sıra ve çeşitli televizyon programlarının editörlüğünü ve sunuculuğunu yürüttü. 10 yıllık aktif gazetecilik deneyiminin sonunda saha çalışmalarına ara vererek Gastronomiye yöneldi. Uluslararası Lezzet ve Servis Akademisi’nde (USLA) Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimi aldı. Başka bir mutfak mümkün başlığı altında alternatif ürünler üzerine çalışmalarına hem mutfakta hem de yazı masasında devam ediyor.

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git