Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 3 Eylül 2022 00:01
 ~ Son Güncelleme: 3 Eylül 2022 00:01
11 dk Okuma

An

Bir balon kadar hafiflemiştim, yukarı doğru yükselirken. Aşağıda biriken kalabalığı seyrediyorum. Orta yerde bedenim yatıyor, boylu boyunca.
An
1963 yılında doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Zonguldak’ta okudu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun. Hikâyeleri; Kül, Notos, Eşik Cini, Özgür Edebiyat, Edebiyatist, Kitap-lık, Öykü Gazetesi gibi dergilerde ve...

1963 yılında doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Zonguldak’ta okudu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun. Hikâyeleri; Kül, Notos, Eşik Cini, Özgür Edebiyat, Edebiyatist, Kitap-lık, Öykü Gazetesi gibi dergilerde ve çeşitli öykü seçkilerinde yayımlandı. Virgül Kitap Dergisi ve Cumhuriyet Kitap’ta hikâye kitapları hakkında yazdı. Lozan Mübadilleri Vakfı’nca düzenlenen yarışmada, “Kör Bir Durakta” isimli hikâyesi birincilik ödülüne değer görüldü. Aynı hikâye tiyatro için oyunlaştırıldı ve sahnelendi. "Toprak Kanayınca" isimli ilk kitabı 2019 yılında çıktı. İnternet üzerinden yayın yapan çeşitli gazetelerde yazıları yayımlanıyor. Hayvanlara Adalet (HAD) Derneği Üyesi.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git