Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 15 Ocak 2022 00:01
 ~ Son Güncelleme: 21 Nisan 2022 16:46
7 dk Okuma

Blok zincirinin üçlü ideolojisi

Henüz emekleme aşamasında olsa da sosyalist para tartışmalarının belli sitelerde tartışılmaya başladığını görüyor ve heyecanlanıyoruz. Ne olursa olsun unutulmaması gereken husus, kurtuluşun sadece finansal sistemi etkileyen ve revize eden bir mekanizmaya dayanmadığı.
  Blok zincirinin üçlü ideolojisi
İstanbul Üniversitesi sosyoloji mezunu. Pusula Yayıncılık’ta editör olarak başladığı profesyonel hayatına 15 yıldan fazla bir süredir teknoloji alanında devam ediyor. Kendini “teknoloji zanaatkarı” olarak tanımlıyor...

İstanbul Üniversitesi sosyoloji mezunu. Pusula Yayıncılık’ta editör olarak başladığı profesyonel hayatına 15 yıldan fazla bir süredir teknoloji alanında devam ediyor. Kendini “teknoloji zanaatkarı” olarak tanımlıyor ve uzaktan eğitim, eğitsel oyunlar, animasyon, arttırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik gibi alanlarda profesyonel olarak çalışmalar yürütüyor. Yazıları Birgün, Birgün Pazar, E-Skop, Yeni Emek, Umut Dergi, Virgül gibi mecralarda yayınladı. Kolektif Angst isimli blogunda vakit buldukça yazmaya devam ediyor.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git