Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 1 Aralık 2022 00:00
 ~ Son Güncelleme: 1 Aralık 2022 00:03
8 dk Okuma

27. İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ TARAFLAR KONFERANSI

COP27: Tarım ve gıda için yeni bir mücadele alanı

Vurgulanması gereken önemli bir nokta, konuyla ilgili tartışmalar ve uygulamalarda, yaşanan sorunların tanımı ve niteliği, nedenleri ve çözümlerine ilişkin farklı aktörler arasında ciddi ayrışma ve çatışmaların olduğu. Bu ayrışma ve çatışmaları tüm boyutlarıyla bu yazıda tartışmamız mümkün değil.
COP27: Tarım ve gıda için yeni bir mücadele alanı

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde öğretim üyesi. 2020/21 Mercator-İstanbul Politikalar Merkezi Kıdemli Araştırmacısı. Ekolojik ekonomi üzerine çalışmalar yapıyor.

ICTA-UAB'de politik ekoloji, çevre adaleti ve küçülme üzerine yüksek lisans programını tamamladı. Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Sosyal Politikalar alanında eğitimine devam ediyor. İklim politikaları...
ICTA-UAB'de politik ekoloji, çevre adaleti ve küçülme üzerine yüksek lisans programını tamamladı. Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Sosyal Politikalar alanında eğitimine devam ediyor. İklim politikaları ile sosyal politikalar ilişkisi, küçülme ve kooperatifler üzerine çalışmalar yapıyor.
 
Devamını Göster

Bağımsız araştırmacı. Doktorasını Uluslararası Sosyal Çalışmalar Enstitüsü'nden (ISS-Hollanda) aldı. Çevre-kalkınma ilişkisi, çevresel hareketler, iklim değişikliği konularında çalışıyor.

ilgili haberler
Sayfa Başına Git