Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2021 00:00
 ~ Son Güncelleme: 18 Mayıs 2021 19:56
8 dk Okuma

PANDEMİDE KAYBOLMAK YA DA AŞKLA VAROLMAK-1

Depresyondayım unutuldum

Peki hiç mi umut yok? Bu süreç hep böyle mi devam edecek ya da ne kadar devam edecek? Her krizin aynı zamanda bir fırsat olduğunu ya da her ölümün yeni bir doğum olduğunu hatırlamak lazım burada. Umut daima var. Pandora boşuna mı bıraktı kutuda umudu?
Depresyondayım unutuldum
Yazar, editör, proje yöneticisi. Okullarda sınav, gelecek kaygısı ve yönelimi, özgüven, empati geliştirme performans konuşmaları yapıyor, masal atölyeleri, yaratıcı drama etkinlikleri düzenliyor. Atletizm Federasyonu için çocuklara yönelik...

Yazar, editör, proje yöneticisi. Okullarda sınav, gelecek kaygısı ve yönelimi, özgüven, empati geliştirme performans konuşmaları yapıyor, masal atölyeleri, yaratıcı drama etkinlikleri düzenliyor. Atletizm Federasyonu için çocuklara yönelik eğitici program hazırladı.Kitapları: Senin Adın Mutluluk, Ölmez Ağacın Sırrı, Kayıp Tabletin Peşinde, Pia ile Nibi ve Şaşkın Kelebek Zi, Aşk da Buradaydı. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi'nden lisansını, Sosyal Bilimler Enstitüsü Avrupa Birliği bölümünden yüksek lisansını aldı. 

 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git