Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 30 Mart 2024 00:00
 ~ Son Güncelleme: 30 Mart 2024 00:00
6 dk Okuma

İnsan hakları ışığında gazetecinin işi nedir?

İnsan Hakları Işığında Gazetecinin İşi adlı kitap,  medya ekolojisindeki mevcut tahribatların iyileştirilmesinin, en önemli başlangıç adımı olan iletişim fakültelerinin “gazetecilik” bölümlerinde yetişen gazeteci adaylarına, insan olmayı unutmadan gazetecilik yapmak gerektiğini hatırlatacak, eğitimcilere de felsefi etik temelli bir eğitimi merkeze almanın şart olduğunu gösterecektir.
Görseli Büyüt
İnsan hakları ışığında gazetecinin işi nedir?
Fotoğraf: Cumartesi Anneleri'nin 700. eyleminde polis Emine Ocak gözaltına aldı / Fotoğraf: Hayri Tunç
Ortaöğretim ve liseyi Kocaeli’nde okuduktan sonra, üniversite eğitimi için Ankara’ya gitti. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Gazetecilik bölümünü tamamladıktan sonra, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans, Anadolu Üniversitesi...

Ortaöğretim ve liseyi Kocaeli’nde okuduktan sonra, üniversite eğitimi için Ankara’ya gitti. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Gazetecilik bölümünü tamamladıktan sonra, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Doktorasını tamamladı. Bağımsız araştırmacı olarak çalışmalarını sürdürüyor. 

Devamını Göster
Sayfa Başına Git