Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2022 10:14
 ~ Son Güncelleme: 20 Şubat 2022 16:11
5 dk Okuma

BİLGE SEÇKİN ÇETİNKAYA'DAN

Migros’a açık mektup

2000 kadın işçiyi istihdam ettiniz mi? İşçilerinizle ilişkiyi sürdürebilir görüyor musunuz? Müşterilerinizi doğru bilgilendiriyor musunuz? Migros Ticaret A.Ş. yasalar üstü mü?
Migros’a açık mektup
Akademisyen, gazeteci, oyuncu, yazar, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Parti Meclisi üyesi. Toplumsal cinsiyet ve tiyatro tarihi, çağdaş çalışma hayatı ve işçi sınıfı üzerine yazıyor, akademil...

Akademisyen, gazeteci, oyuncu, yazar, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Parti Meclisi üyesi. Toplumsal cinsiyet ve tiyatro tarihi, çağdaş çalışma hayatı ve işçi sınıfı üzerine yazıyor, akademil çalışmalarını sürdürüyor. Yüksek lisansını aldığı Boğaziçi Üniversitesi Atatürk Enstitüsü’nde doktora çalışmasına devam ediyor. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde dışarıdan ders verdi. Boğaziçi Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalıştı. Çanakkale’de Radyo Mega 17 ve Olay TV’de, Pazartesi Kadına Mahsus Gazete’de, YOL TV’de, HRT TV’de muhabir, program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı. Birgün gazetesinde “Ekmeğimi Kazanırken” (2010-2015) köşesinde yazdı. Mask-Kara Tiyatrosu, SBF Oyuncuları, Tiyatro Stüdyosu’nda çalıştı. Tolga Örnek’in yönettiği “Hititler” belgeselinde oynadı ve Koray Çalışkan’ın çektiği kısa film “Esma”'da oynadı. Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) eş başkan (2012-2016) ve Parti Meclisi üyesiydi. Lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden.  

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git