Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2021 00:00
 ~ Son Güncelleme: 22 Nisan 2022 00:30
4 dk Okuma

Toksik erkeklik herkes için bir zindan

Babam öldü, fakat uyguladığı şiddet, eşlerine şiddet uygulayan, hatta ölümlerine sebep olan erkeklerde yaşamaya devam ediyor. Toksik erkeklik herkes için bir zindandır, babam gibi şiddeti uygulayanlar dahil.
Toksik erkeklik herkes için bir zindan
Münih’te yaşıyor, küratör ve yazar olarak çalışıyor. Hamburg Üniversitesinde sanat tarihi, felsefe ve psikoloji okudu. “Bienal Sergilerinin Söylem Işığında Chantal Mouffe’un Demokrasi Teorileri” üzerine LMU Münih’te yazdığı...

Münih’te yaşıyor, küratör ve yazar olarak çalışıyor. Hamburg Üniversitesinde sanat tarihi, felsefe ve psikoloji okudu. “Bienal Sergilerinin Söylem Işığında Chantal Mouffe’un Demokrasi Teorileri” üzerine LMU Münih’te yazdığı sanat tarihi doktorası tezi 2020 başında yayınlandı. Küratör olarak Haus der Kunst Münih ve diskürsif bir program olan Public Art Munich’te görev aldı. 2005 - 2013 yılları arasında Artistzine Matt Magazin isimli dergiyi yayınladı. Berlin’de Basso, Münih’te Lothringer 13_Laden, Zürih’te Les Complices gibi kurumlar çalışmalarına bireysel sergiler kapsamında yer verdi. İstanbul, New York ve Viyana’da karma sergilere katıldı.

 

Devamını Göster
ilgili haberler
Sayfa Başına Git