Ara Ana Sayfa
bianet-Bağımsız İletişim Ağı
Menü GösterMenü Gizle
Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2023 10:53
 ~ Son Güncelleme: 22 Ağustos 2023 14:35
7 dk Okuma

Peki, şimdi Kirpicik ne yapacak? Eleştiri zamanı

Annem kahvaltı hazırlarken babamın gazete okuduğunu gördüğünüz halde babam makineye bulaşıkları yerleştirirken annemin ne yaptığını göremiyorsunuz. Ama muhtemelen akşama ne yeneceğinin derdine düşmüştür.
Peki, şimdi Kirpicik ne yapacak? Eleştiri zamanı
2006 yılında Necatibey Eğitim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra öğretmen olarak atandı. Öğretmen olmak bir ömür öğrenci olmaya mahkûm olmak olduğundan 2016 yılında Marmara Üniversitesi iktisat...

2006 yılında Necatibey Eğitim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra öğretmen olarak atandı. Öğretmen olmak bir ömür öğrenci olmaya mahkûm olmak olduğundan 2016 yılında Marmara Üniversitesi iktisat bölümünde yüksek lisansını tamamladı. "Tohumun Metalaşması: Türkiye Örneği" adlı tezinden ürettiği makaleler çeşitli hakemli dergilerde yayımlandı. Halen Mimar Sinan Üniversitesi Felsefe Bölümünde yüksek lisans öğrencisi.

2020 yılında "Kendini Evinde Hissetmek" başlığıyla yazdığı öykü Çorlu Belediyesi’nin düzenlediği yarışmada birincilik ödülü aldı. Yine 2021 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin "İklimin Senin Elinde" temasıyla düzenlediği yarışmada, iklim değişikliği dalında "Ekşi Mayalı Dünya" adlı öykü ile birincilik ödülü aldı.

Son yıllarda P4C üzerine çalışmalar yaparak çocuklarla ve topluluklarla felsefe alanında yetkinleşmeye çalışıyor. Çocuklarla birlikte okumayı, düşünmeyi ve en önemlisi de onlarla birlikte yazmayı çok önemsiyor. Çocukların fikirlerine bakmaya ve onlardan öğrenmeye devam ediyor.

Devamını Göster
Sayfa Başına Git